Skip to content

SHT Welzijn Seminar

SHT Welzijn seminar

Tijdens dit seminar focussen we op harmonisering en bescherming.

Chakra en meridianen

Ons lichaam kent zeven energiecentra met zeven hoofdchakra’s. Ieder chakra heeft zijn eigen kenmerken en fungeert als verbindingselement met de verschillende energielichamen die we hebben. Ook wel het energetische veld genoemd. Impulsen die we ontvangen verwerken we in dit energetische veld.

Blokkades kunnen dit  gevoelige energetisch veld verstoren. Een chakrahealing activeert de energiecentra op  lichaam-geest-zielsniveau en brengt ze weer in harmonie. Daardoor ervaar je een diepe ontspanning van het lichaam en de geest en krijg je een andere kijk op de (probleem)situatie, of het probleem is als opgelost.

Meridianen en chakra’s zijn nauw met elkaar verbonden. Naast chakrareiniging is het dus ook belangrijk om de meridianen in harmonie te brengen, zodat de levensstroom weer goed kan doorstromen.

Via de harmonisatie van het menselijke energieveld kunnen we ook positief invloed hebben op de ‘levensomstandigheden’ (financiën, beroep, partnerschap, enz.).

Basisvertrouwen

Met deze techniek versterk je je basisvertrouwen. Een sterk basisvertrouwen is de grondslag voor een persoon om in de eerste plaats te kunnen vertrouwen op zichzelf en op de eigen capaciteiten. Maar het is ook fundamenteel voor de ontwikkeling van een gezond gevoel van eigenwaarde en het vermogen om echt lief te hebben. Als je in je basisvertrouwen bent, kan  niets of niemand je uit je midden rukken.

Beschermingstechnieken

Ook in dit seminar komen de beschermingstechnieken aan bod.

Deze energetische beschermingstechnieken beschermen tegen slechte energieën en bevorderen een hogere vibratie. Ze zijn geschikt om te gebruiken voor jezelf, voor anderen en voor toepassing op afstand.  En dat geldt niet alleen voor mensen en dieren, maar ook voor kamers, voertuigen en nog veel meer. De beschermingen duren ongeveer 12 uur – afhankelijk van de omgeving waarin je je bevindt.

Schrijf je hier in voor het SHT Seminar​

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop