Skip to content

Over ons

What is SHT?

SHT bestaat uit verschillende methoden van zelfheling. Iedereen heeft dit vermogen tot zelfheling in zich, maar veel mensen weten dit niet meer. Met dit vermogen kun je een pijnvrij leven vol gezondheid, levensvreugde en voorspoed creëren. Er is geen voorkennis nodig.  Je hoeft alleen bereid te zijn om in jezelf te investeren.

De SHT is in 26 jaar tijd ontwikkeld door Roberto Antela Martinez en is gebaseerd op een holistisch begrip van de processen bij de mens.

De SHT is een synthese van spiritualiteit en moderne, fysisch-wetenschappelijke bevindingen. Het omvat onder meer elementen uit:

 • spirituele genezingsmethoden uit inheemse culturen
 • traditionele Chinese geneeskunde
 • de Indiase chakratheorie
 • kwantum- of matrixhealing
 • aurachirurgie
 • nieuwe Russische genezingstechnologieën
 • begrijpelijke natuurwetten
 • de nieuwste kennis uit de energiegeneeskunde
 • kwantumfysica
 • genezings- en bewustzijnsonderzoek. 

De SHT zelfhelingstechniek heeft direct effect op cellulair niveau. Door het veranderde energieveld van de persoon verandert ook de externe werkelijkheid. Dit kan direct fysiek of emotioneel merkbaar zijn en/of processen in gang zetten die vervolgens veranderingen teweegbrengen.

Wie is Roberto Antela Martinez?

Roberto Antela Martinez is al vanaf zijn geboorte ernstig ziek door een zwangerschapsvergiftiging van zijn moeder. Na bijna een jaar op de intensive care geven de artsen hem op. Zijn moeder besluit hem mee naar huis te nemen, zodat hij daar rustig kan sterven. Tegen alle verwachtingen blijft Roberto in leven. Roberto leidt aan hevige pijnen, waaronder constante maag- en darmpijn, ondraaglijke hoofd-, spier- en gewrichtspijn. Hij wordt meerdere malen geopereerd en een groot deel van zijn darmen wordt verwijderd. Zijn pijnen zijn soms zo hevig dat hij regelmatig het bewustzijn verliest en dan met de ambulance naar het ziekenhuis wordt gereden.
Zijn gezichtsvermogen verslechtert en hij krijgt last van ernstige pollen- en grasallergieën en van voedselintoleranties. Naast zijn fysieke pijn heeft hij psychologische bijwerkingen zoals gebrek aan concentratie, verhoogde angst, een gevoel van machteloosheid, innerlijke rusteloosheid, stemmingswisselingen tot soms ernstige depressie en hopeloosheid.

Kentering

Op zijn 19e is hij zo wanhopig dat hij op het punt staat om de handdoek in de ring te gooien. In een laatste poging wil hij de oorzaak vinden van de ziekten die zijn leven iedere dag beheersen. Hij raakt geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met healing. Hij leest talloze boeken over alternatieve geneeskunde, spirituele healing, Tibetaanse healing, Reiki volgens Japanse en Tibetaanse traditie, energiewerk, karma en soul healing. Ook leert hij onder meer over verschillende frequenties, lage en hogere vibraties.
Op zoek naar antwoorden reist hij de wereld rond en bezoekt de meest uiteenlopende oude culturen met hun traditionele ceremonies en genezingsmethoden.
Tijdens zijn zoektocht leert hij toepassingen en technieken kennen met verbazingwekkende effecten. Die nemen zijn hoofd- en darmpijn onmiddellijk weg. Hij heeft dan geen medicijnen meer nodig. Hij realiseert zich dat lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden. Op het moment dat hij leert communiceren op zielsniveau, krijgt hij antwoorden op zijn vragen. Zijn subtiele waarneming verfijnt zich en hij leert deze specifiek te gebruiken in zijn energiewerk.

Hoe SHT® tot stand is gekomen

Roberto Antela Martinez ontdekte tijdens zijn jarenlange zoektocht over de hele wereld allerlei middelen, methodes, trainingen, inwijdingen en zelden getoonde sjamanistische toepassingen voor heling. Hieruit, en uit zijn eigen functionele methoden, combineerde hij de beste technieken en toepassingen in een holistisch systeem.

Dit resulteerde in de SHT®, een in meer dan 26 jaar ontwikkelde methode om de zelfgenezende krachten voor mens, dier en plant te activeren.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop