Skip to content

SHT Bevrijding Seminar

SHT Bevrijding seminar

Wil je af van een trauma, een verslaving of een allergie?
Neem dan deel aan het  SHT  Bevrijding seminar.

Trauma oplossing

Schokervaringen bevriezen onze energie

Soms komen we in situaties terecht die  een schokkende ervaring zijn voor lichaam en geest. Ongevallen, operaties, ernstige ziekten, gewelddadige aanvallen, verlies van dierbaren, maar ook “kleine” incidenten zoals afwijzing, schaamte of persoonlijke minachting kunnen als een schok worden ervaren. De normaal vrij stromende energie in ons fysieke en psychologische energiesysteem kan dan verstarren en “bevriezen”.

Een trauma is een blessure op meerdere niveaus. Het kan symptomen veroorzaken zoals angsten, pijn, slaapstoornissen, een gevoel van dreiging, machteloosheid, depressie, leegte, vermoeidheid, kortademigheid etc. Vaak ontstaan er negatieve mentale patronen die bovendien onze levenssituatie blokkeren (bv. het leven is bedreigend, ik voel me niet veilig, ik ben niet in staat).

Energetische blokkades oplossen

De bevroren energieën kunnen door energetisch helingswerk weer stromen. Hierdoor kunnen de ontstane symptomen verdwijnen en kan de toegang tot de oorspronkelijke, vrij stromende energie worden hersteld en kan het systeem worden aangesloten op de oorspronkelijke bronnen.

Verslaving oplossen

Velen van ons zijn verslaafd. Aan het werk, aan sigaretten of nicotine, aan alcohol, aan suiker of snoep – er zijn zo veel soorten verslavingen. Als ik verslaafd ben, ben ik afhankelijk, ik probeer iets te compenseren. Ik ben op zoek naar iets dat ik bewust niet echt weet. Ik probeer een onbekende leegte te vullen. Maar omdat ik niet weet hoe ik dit gat moet dichten, compenseer ik het met een verslaving.

Oplossing van de oorzaak

De SHT-verslavingsoplossing is een techniek afkomstig van de Indianen en is door Roberto versterkt zodat het nog dieper gaat. In het beste geval kan de oorzaak van de verslaving worden bereikt en opgelost. De ervaring heeft dan ook geleerd dat er bij deze techniek geen vervangende verslavingen ontstaan, omdat de oorzaak is verholpen.

De SHT-verslaving oplossing is geschikt voor alle soorten verslaving. 

Allergie oplossen

Allergieën kunnen het leven ernstig beïnvloeden, de kwaliteit van leven onnodig verminderen of zelfs het leven van alledag bepalen. Ze komen meestal voort uit disharmonieën. Dit zijn zeer diepgewortelde problemen, waarvan de triggers vaak verborgen zijn in het onderbewustzijn. Al onze ervaringen zijn daar verankerd. En dit is precies waar de SHT-technieken voor het oplossen van allergieën in het spel komen.

De oorzaak is kinderspel

Met deze technieken leer je hoe je gemakkelijk van al je allergieën afkomt! Je lost de oorzaak van je allergieën op en harmoniseert wat uit balans is geraakt. Geniet ten volle van je leven – zonder opofferingen en beperkingen. Ook al is  elke allergietechniek op zichzelf al zeer effectief, bevelen we toch aan om alle technieken achtereenvolgens te gebruiken voor een allergie. Werk alstublieft slechts aan één allergie per dag. Doe je dit bij een cliënt werk die dag dan niet ook nog aan andere onderwerpen.

Schrijf je hier in voor het SHT Seminar​

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop