Skip to content

SHT Easy Seminar

SHT Easy Seminar

Activeer jouw zelfgenezend vermogen en leef jouw leven in zijn mooiste vorm!

Het doel van de zelfhelingstechniek (Selbstheilungstecknik of SHT) volgens Roberto Antela Martinez is om ziekte om te zetten in gezondheid en angst om te zetten in kalmte. Het richt zich dus niet alleen op degenen die pijnvrij willen leven, maar ook op degenen die tot rust willen komen, die in balans willen komen.

De SHT-techniek is eenvoudig, snel, mild en voor iedereen toegankelijk, of je nu leek, reguliere arts, of complementaire genezer bent. Je kunt het toepassen voor jezelf of voor genezing van anderen. Het kan ook optimaal worden gecombineerd met andere therapeutische benaderingen.  Via SHT vind je ontspanning, gezondheid en zelfgenezing

Vaste volgorde

De SHT combineert Oosterse, Aziatische, Indiase en Westerse geneestechnieken die duizenden jaren oud zijn en nog altijd effectief zijn. Deze technieken worden volgens een bepaald schema en in een vaste volgorde toegepast. Als we een kluis willen openen, hebben we de juiste combinatie nodig. Als er ook maar één cijfer ontbreekt, gaat de kluis niet open. SHT heeft niets met geloof te maken, je ervaart het gewoon in de praktijk en het maakt niet uit of er sprake is van emotionele, ziele, mentale of fysieke pijn.

Toepassingsmogelijkheden / eerdere toepassingssuccessen

 • Migraine en nek-, hoofd- en kiespijn
 • Knie-, schouder- en rugpijn
 • Podiumangst, examenangst, hoogtevrees
 • Pollen- en grasallergieën
 • postoperatieve pijn
 • Geestelijke wonden, angsten, zorgen, depressie

Zowel voor mensen als dieren

Succesvolle genezing gebeurt niet alleen bij mensen, maar ook bij dieren. Succesvol werken met dieren is de meest directe manier om het effect te herkennen, aangezien er bij dieren geen placebo-effect is.

Via SHT vind je ontspanning, gezondheid en zelfgenezing. Je hebt niets te verliezen, behalve je pijn.

Zelfliefde

Liefde is de basisenergie van het universum – de grootste kracht op aarde

Als we niet van onszelf houden, scheiden we ons af van de bron. De bron is de basisenergie van het universum, pure, goddelijke, onvoorwaardelijke liefde. Een gebrek aan eigenliefde verhindert ons om onze perfectie tot uitdrukking te brengen.

Om weer in balans te komen, in onze kracht, moeten we onze blik naar binnen richten. Eigenliefde is onze innerlijke bron van kracht die ons helpt onze eigenwaarde te zien.

Zolang we buiten onszelf  kijken – voor liefde, erkenning, macht, geld, succes, etc. – maken we onszelf ook afhankelijk van buiten. Dit maakt ons ziek of verslaafd.

Je bent pas echt jij als je van jezelf houdt

Gezondheid, tevredenheid, eigenwaarde, levensvreugde – het komt allemaal voort uit eigenliefde. Hoe meer zelfliefde we hebben, hoe gelukkiger we zijn, hoe preciezer we weten wat we willen. Vanaf dat punt trekken we als een magneet vreugde, geluk en een vervuld leven aan. Tegelijkertijd lost alles wat je niet meer dient vanzelf op.

Dus beginnen we weer van onszelf te houden, onze ziel weer te voeden met vreugde die voortkomt uit liefde, en zo weer meer en meer te worden wie we werkelijk zijn!

Ho’oponopono

Pono betekent actie ondernemen, en ho’o betekent het evenwicht herstellen. Ho’oponopono betekent dus actie ondernemen om het evenwicht te herstellen of perfectie te creëren. Deze oude Hawaiiaanse sjamanistische genezingsmethode is een zeer krachtig ritueel van vergeving, genezing en zelfreiniging. Je leert verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen gezondheid en jezelf en de wereld waarin je leeft te helen. Neem verantwoordelijkheid voor alles wat je ooit hebt gedacht, gezegd en gedaan, en voor alles wat je niet hebt overwogen, gezegd en gedaan; ook voor alles wat je anderen laat denken, zeggen en doen, al was het maar door simpelweg aanwezig te zijn.

Door van jezelf te houden, genees je je innerlijke wereld en tegelijkertijd je uiterlijke wereld, waarvan je de schepper bent.

Ho’oponopono zuivert de morfische velden, aarde en menselijke collectieven, evenals de celinformatie van het DNA van alle levende wezens. Het geneest de oorzaak. De meest voorkomende vorm van Ho’oponopono die tegenwoordig hier in Europa te vinden is, zijn de 4 mantra-zinnen van de Hawaiiaanse therapeut Dr. Ihaleakala Hew Len.

Schrijf je hier in voor het SHT Seminar​

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop