Skip to content

SHT seminar Toegang tot je onderbewustzijn

SHT seminar Toegang tot je onderbewustzijn

Het 3e oog openen

Het 3e oog is het directe kanaal naar de bron, de directe communicatie met het onderbewuste en het innerlijke kind. Het  3e oog is nauw verbonden met de pijnappelklier en speelt in veel dingen een belangrijke rol. Het is ons ziende oog. Daarom zeggen mensen vaak: Sluit je ogen zodat je eindelijk kan zien. Het openen van het 3e oog is een heilig ritueel.

Razendsnelle zelfhypnose

Hypnose is het sterkste hulpmiddel om doelen te bereiken, om veranderingen in het leven te brengen, om zelfgenezing te activeren, om obstructieve programma’s, overtuigingen en blokkades op te lossen. Met de hulp van de zelfhypnose ben je in staat om dingen te bereiken die je niet voor mogelijk had gehouden. . De diepte van de hypnose die je bereikt is vergelijkbaar met de diepte die je bereikt wanneer je vele jaren van meditatie of autogene training heeft gedaan.

Zelfhypnose is een eenvoudige techniek die je binnen enkele minuten, soms zelfs binnen enkele seconden, naar de zelfgewenste diepte leidt. Het opent je deur naar je onderbewustzijn.

Je hebt hiervoor geen voorkennis nodig.

Onbewuste trauma oplossing

Wist je dat iedereen tussen 2000 en 2500 onbewuste trauma’s in zijn leven heeft meegemaakt? Met deze techniek kun je gemakkelijk onbewuste trauma’s oplossen.

Schrijf je hier in voor het SHT Seminar​

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop